Κανονισμός

Σκοπός του Προγράμματος

  1. Το Πρόγραμμα ‘‘Εξ Αποστάσεως Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης στις Ναυτιλιακές Σπουδές’’ (elearning στις Ναυτιλιακές Σπουδές”) αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες και χρησιμοποιεί εκπαιδευτικά εργαλεία νέας γενιάς.
  2. Σκοπός του Προγράμματός είναι να εκπαιδεύει τους σπουδαστές  σε θέματα που άπτονται της Ναυτιλίας, των Μεταφορών, των Λιμένων & Τερματικών Σταθμών και της Θαλάσσιας Οικονομίας καθώς και σε κάθε σχετικό αντικείμενο.
  3. Το Πρόγραμμα αξιοποιεί την υψηλή ακαδημαϊκή ικανότητα των Καθηγητών του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Παν/μιου Πειραιώς και συνεργατών του, παρέχοντας γνώση τόσο βασική όσο και αιχμής, με στόχο να υποστηρίξει επαρκώς όσους θέλουν να ασχοληθούν ή και να επενδύσουν περαιτέρω στον τομέα της Ναυτιλίας και ευρύτερα της Θαλάσσιας Οικονομίας. Οι εκπαιδευόμενοι έρχονται μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε επαφή με όλες τις εξελίξεις στους τομείς αυτούς της οικονομίας, με απώτερο στόχο να βελτιώσουν την ικανότητα τους ή/και να βελτιώσουν την πρόσβαση στην αγορά εργασίας, σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο και ιδιαιτέρως της Ναυτιλίας.

Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το Κανονισμό Σπουδών , κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο.