Κατηγορίες Γνωστικών Αντικειμένων

Προσεχή Γνωστικά Αντικείμενα

Τελευταία Νέα

04
Νοέ
Λειτουργία Υδροπλάνων και Υδατοδρομίων στην Ελλάδα

Από σήμερα μπορείτε να εγγραφείτε στο σεμινάριο μεγάλης διάρκειας, με τίτλο «Λειτουργία Υδροπλάνων και Υδατοδρομίων στην Ελλάδα». Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις στη διαχείριση των υδατοδρομίων και την επιχειρησιακή λειτουργία των υδροπλάνων. Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία και την δυνατότητα να στελεχώσουν την νέα αυτή αγορά που ξεκινάει αυτή […]

14
Οκτ
Ηγεσία, Επικοινωνία και Ομάδες στη Ναυτιλία

Από σήμερα μπορείτε να εγγραφείτε στο σεμινάριο μικρής διάρκειας, με τίτλο «Ηγεσία, Επικοινωνία και Ομάδες στη Ναυτιλία». Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του γύρω από τις έννοιες της ηγεσίας, της επικοινωνίας και των ομάδων στη ναυτιλία.

25
Σεπ
Ship Efficiency

Από σήμερα μπορείτε να εγγραφείτε στο σεμινάριο μικρής διάρκειας, με τίτλο «Ship Efficiency». Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποσκοπεί στη βελτίωση της αντίληψης των ναυτιλιακών επιστημόνων και επαγγελματιών στα θέματα της παραγωγικότητας, ασφάλειας και περιβαλλοντικής συμβατότητας των πλοίων, μέσω της συνοπτικής παρουσίασης της πρόσφατης εξέλιξης τους.