ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ : 2ος Κύκλος

Μαρία Κουμουνδουρου

Ναυτιλία – Shipping Recovery

Σεμινάριο Μεγάλης Διάρκειας: ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Το πρόγραμμα με βοήθησε να θεμελιώσω κάποιες γνώσεις που είχα αποκτήσει εμπειρικά. Θα το πρότεινα σε γνωστούς και φίλους και σίγουρα θα παρακολουθώ τι άλλα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα στο μέλλον.

Κωνσταντίνος Λέλλος

Πλοίαρχος

Σεμινάριο Μεγάλης Διάρκειας: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το σεμινάριο το βρήκα ικανοποιητικό. Το συστήνω για παρακολούθηση.

Χρήστος Κυρίτσης

Μηχανικός Κινητήρων Εσωτερικής Καύσης

Σεμινάριο Μεγάλης Διάρκειας: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το σεμινάριο με βοήθησε πάρα πολύ όσον αφορά την κατανόηση και λειτουργία των υδατοδρομίων. Θα το συνέστηνα ανεπιφύλακτα. Θα παρακολουθούσα ξανά και άλλο σεμινάριο, αν είχα χρόνο.

Μάριος Ελευθεράκης

Οργάνωση και Διοίκηση στη Ναυτιλία

Σεμινάρια Μικρής Διάρκειας: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ / ΠΡΟΛΗΨΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ

Βασικός και ουσιαστικός λόγος της επιλογής μου να παρακολουθήσω τα προγράμματα {E-Learning in Maritime Studies} είναι η εγκυρότητα και η αναγνωρισιμότητα των πιστοποιητικών και ότι το Πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αυθεντία στο κλάδο των ναυτιλιακών. Τα σεμινάρια που παρακολούθησα είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον, πλούσια θεματολογία και παρείχαν επαρκείς γνώσεις σχετικές με το αναγνωστικό αντικείμενο. Αν μου το επιτρέψει η οικονομική μου κατάσταση θα παρακολουθήσω περισσότερα μαθήματα, καθώς βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα τη θεματολογία τους.

Αναστάσιος Πατάκας

Νομικά

Σεμινάριο Μικρής Διάρκειας: ΑΓΓΛΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ

Σεμινάριο Μεγάλης Διάρκειας:ΝΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

Το σεμινάριο που παρακολούθησα (Ναυτική ορολογία στα αγγλικά) ήταν μια πολύ καλή εμπειρία ώστε να μπω στο πνεύμα του μεταπτυχιακού μου αλλά και γενικότερα να εξοικειωθώ με την εν λόγω ορολογία των ναυτιλιακών. Το σεμινάριο ήταν πολύ κατανοητό και επιβοηθητικό και το έχω ήδη συστήσει σε πολλούς συμφοιτητές μου που επιθυμούν να ακολουθήσουν την ίδια κατεύθυνση. Φυσικά έχω ήδη ενδιαφερθεί για το πολύ καινοτόμο σεμινάριο των Ναυτασφαλίσεων.

Μαρία Σοφία Μπύρου

Γεωλογία / Εταιρία Μαρμάρου

Σεμινάριο Μικρής Διάρκειας: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ

Με βοήθησε το σεμινάριο αρκετά, καθώς βοήθησε να διευρυνθεί το εύρος των γνώσεων μου.

Γεράσιμος Χριστοφοράτος

Πλοίαρχος / DPA σε Ναυτιλιακή

Σεμινάρια Μικρής Διάρκειας: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ / ΗΓΕΣΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Παρακολούθησα τα σεμινάρια για τον εμπλουτισμό των γνώσεων και του εγνωσμένου κύρους του Πανεπιστημίου Πειραιά. Ναι τα βρήκα ενδιαφέροντα τα δύο σεμινάρια που παρακολούθησα. Πολλά στοιχεία μου φάνηκαν χρήσιμα και οι σημειώσεις που κράτησα πάντα θα έχουν θέση στο γραφείο μου. Και τα δύο σεμινάρια που θα τα συνιστούσα.

Γεώργιος Γεωργιάδης

Ανθυποπλοίαρχος

Σεμινάρια Μικρής Διάρκειας: ΗΓΕΣΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Με έχουν βοηθήσει τα σεμινάρια που παρακολούθησα. Θα συστήσω το πρόγραμμα σε γνωστούς και θα επέλεγα και άλλο μάθημα του προγράμματος.

Νικόλαος Χριστάτος

Επιμελητής Πτήσεων

Σεμινάριο Μεγάλης Διάρκειας: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο λόγος που μου έδωσε το κίνητρο να παρακολουθήσω το πρόγραμμα ήταν ότι είναι το μόνο πρόγραμμα που αφορά τα υδροπλάνα, μια καινούργια αγορά για τη χώρα. Το σεμινάριο ήταν εξαιρετικά χρήσιμο, εύκολο για τον χρήστη και σαφώς και θα το πρότεινα σε οποίον τον ενδιαφέρει το αντικείμενο ειδικότερα όταν πραγματοποιείται απο ένα κορυφαίο ελληνικό πανεπιστήμιο με πολύ αξιόλογο προσωπικό.

Δέσποινα Τερζοπούλου

Μαθηματικός

Σεμινάριο Μικρής Διάρκειας: ΑΓΓΛΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ

Η θέληση μου για απόκτηση νέων γνώσεων με παρακίνησε να παρακολουθήσω το πρόγραμμα. Σίγουρα θα το συνιστούσα σε γνωστούς μου, καθώς έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη δομή του προγράμματος και τις νέες γνώσεις που απέκτησα.

Ραφαέλ Κούνδουρος Ζαϊτς

Πλοίαρχος

Σεμινάριο Μικρής Διάρκειας: SHIPPING EFFICIENCY

Επέλεξα το shipping efficiency διότι ήθελα να μάθω περισσότερα για τον κλάδο της ναυτιλίας. Το έχω ήδη συστήσει σε γνωστούς μου.

Παναγιώτης Μπουντούρης

Πολιτικός Μηχανικός

Σεμινάριο Μεγάλης Διάρκειας: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βλέποντας την μελλοντική ανάπτυξη των Υδροπλάνων ήθελα να έχω μια επιστημονική γνώση στο αντικείμενο. Θα το σύστηνα σε γνωστούς με βοήθησε αρκετά. Σίγουρα θα έκανα και άλλο μάθημα.

Κωνσταντίνος Κόνιαρης

Μηχανικός ΑΕΝ

Σεμινάριο Μικρής Διάρκειας: ΠΡΟΛΗΨΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ

Ο λόγος που αποφάσισα να παρακολουθήσω το πρόγραμμα, είναι η ανάγκη για συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση που απαιτεί ο χώρος της ναυτιλίας. Η δυνατότητα του e-learning με βοήθησε έτσι ώστε ταυτόχρονα με τις στρατιωτικές υποχρεώσεις μου λόγω θητείας, να διευρύνω τις γνώσεις μου σχετικά με την διαχείριση της θαλάσσιας ρύπανσης αλλά και την πρόληψη της. Θα το πρότεινα σε οποιονδήποτε ασχολείται με την θάλασσα.

Δημήτριος Μπιτινής

Ναυτιλία / Ρουμανία

Σεμινάρια Μεγάλης Διάρκειας: MARITIME STRATEGY AND POLICY / ΝΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

Ενδιαφέρθηκα για το πρόγραμμα λόγω της ευελιξίας του και για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου γύρω από το αντικείμενο εργασίας μου. Έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής δύο σεμινάρια μεγάλης διάρκειας (Ναυτασφαλίσεις και Maritime Strategy and Policy) και θα τα συνιστούσα και τα δύο. Αρκετά ευρύ σε περιεχόμενο και περιεκτικά, με βοήθησαν να εμβαθύνω και να ανακαλύψω νέες πτυχές του αντικειμένου. Σκοπεύω να παρακολουθήσω πολλά άλλα ενδιαφέροντα σεμινάρια του προγράμματος και ελπίζω να εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα μαθήματα.

Νικόλαος Καρποντίνης

Ναυτιλία – Μεταπτυχιακός Φοιτητής

Σεμινάριο Μικρής Διάρκειας: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Πιστεύω ότι το πρόγραμμα το οποίο παρακολούθησα ήταν αρκετά χρήσιμο, η πλατφόρμα η οποία χρησιμοποιείται ήταν πολύ ευέλικτη-φιλική προς το χρήστη και φυσικά με μεγάλη μου χαρά θα μπορούσα να παροτρύνω και άλλα άτομα που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ορισμένες γνώσεις πάνω στον ναυτιλιακό τομέα, να παρακολουθήσουν κάποιο από τα προγράμματα τα οποία προσφέρετε. Επειδή βλέπω ότι υπάρχει πολύ μεγάλη και ενδιαφέρουσα σειρά μαθημάτων, δεν αποκλείω στο εγγύς μέλλον να παρακολουθήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Natilia Abas

Operation Department / Ναυτιλιακό Πρακτορείο

Σεμινάριο Μικρής Διάρκειας: SHIPPING EFFICIENCY

Παρακολούθησα το σεμινάριο, καθώς μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου στον τομέα της Ναυτιλίας. Το σεμινάριο που παρακολούθησα ήταν αρκετά ενδιαφέρον και είχε πλούσια ύλη.

Ελίνα Βασιλάκη

Γεωλόγος

Σεμινάριο Μικρής Διάρκειας: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΖΩΝΩΝ

Βασικός λόγος για τον οποίο επέλεξα το πρόγραμμα ήταν η διεπιστημονική προσέγγιση του όρου Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παράκτιας Ζώνης, μιας και συμμετέχω σε ένα Πρόγραμμα για τους Γεωτεχνικούς Κινδύνους στην Παράκτια ζώνη. Κάθε ενότητα του σεμιναρίου με βοήθησε στην καλύτερη κατανόηση και στην σύνδεση όρων ή διαδικασιών, των οποίων ο σχεδιασμός ή η διαχείριση απαιτεί διεπιστημονική συνεργασία από διαφορετικά πεδία.